ФОТО: Постари слики од кои ќе ве полазат морници

Понекогаш е убаво да се отвори албумот со стари слики и да им се даде шанса на спомените да не вратат на убавите моменти од минатото. Но, работата

Пронајдете не на следниве мрежи: