ФОТО: Поставен транспарент и во родното село на Заев

Loading...

Продолжуваат герила акциите на граѓаните во Струмица и струмичко.Откако изминативе денови осамнаа неколку транспаренти низ Струмица, денеска на табла на која е означено селото Муртино во Струмица беше поставен нов транспарент.
„Овде е роден аболицираниот криминалец Заев“, пишува на транспарентот.
Ваквите герила акции се како резултат на информациите кои беа обелоденети во јавноста а се однесуваат на нелегалната приватизација на Цареви Кули.
Откако изминативе денови осамнаа неколку транспаренти низ Струмица, денеска на табла на која е означено селото Муртино во Струмица беше поставен но

loading...