Фото: Постои ли поглупав начин да зборувате на телефон додека возите?!

Познато е дека не е безбедно да разговараме на мобилен телефон и во исто време да управуваме со автомобил.
Но дали сите го почитуваат тоа правило?
Секогаш ќе се најде некој генијалец кој знае како да се снајде со здодевните правила.
Не можеме да кажеме дека овој човек не е креативен, но дали постои поглупав начин од овој, да зборувате на телефон додека возите?
Познато е дека не е безбедно да разговараме на мобилен телефон и во исто време да управуваме со автомобил.

Пронајдете не на следниве мрежи: