ФОТО: Потполно откачени кациги за мотор

Еве ви неколку идеи доколку размислувате да си купите кацига, а сте од оние луѓе кои сакаат да ја истакнат својата креативност. Ако ништо друго, ба

Пронајдете не на следниве мрежи: