Фото: Поубавата “третина“ на Кличко, доби веренички прстен!

Loading...

Кличко ќе се жени!Помладиот од двајцата познати боксери, браќата Кличко, по неколкугодишна врска со холивудската актерка Хајден Панетијер се реши дека е време за следниот чекор.
Во нејзиното последно интервју, актерката го промовираше големиот дијамантски прстен, кој го доби од Владимир.

 

Хајден и Кличко се запознаа на една забава во 2009 година, имаа една голем прекин, по кој сфатиле дека не можат еден без друг.
Летово меѓу другите ѕвезди, и тие поминаа неколку дена на хрватскиот брег и острови.
Извор: РепубликаПомладиот од двајцата познати боксери, браќата Кличко, по неколкугодишна врска со холивудската актерка Хајден Панетије

loading...
Loading...