Фото: Повелетеее…оригинал папучи „Хотел Мац Плаза“

Веќе е познато дека скопските пазарџии се многу досетливи.
Овој пат за само 50 денари можете да си купите од овие оригинални хотелски папучи на брендот  „Хотел Мац Плаза.“ 
Веќе е познато дека скопските пазарџии се многу досетливи.
Овој пат за само 50 денари можете да си купите од овие оригинални хотелски папуч

Пронајдете не на следниве мрежи: