Фото: Познатите на плажа – полошо неможат да изгледаат

Познатите не секогаш се во најдобра форма на летните папарацо – фотографии. Дали е тоа најголемиот женски проблем – целулитот, дали е тоа голем или ужасно „изџвакан“ стомак, премал стомак, преслаб или предебел изглед, преблед или претемен тен или, пак, само погрешен избор на костимите за капење, познатите не секогаш се во најдобра форма на летните папарацо – фотографии. Еве само дел од нивните најлоши моменти.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКДали е тоа најголемиот женски проблем – целулитот, дали е тоа голем или ужасно „изџвакан“ стомак, пр

Пронајдете не на следниве мрежи: