Фото: ПРАШУВАЈТЕ! Даниел Кајмакоски денес ќе одговори на секое ваше прашање!

Loading...

Даниел денес е расположен да одговори на секое ваше прашање.Македонскиот натпреварувач на Х Фактор Даниел Кајмакоски, денес најде малку слободно време па реши да им се заблагодари а сите негови фанови кои му праќаат пораки и му даваат позитивни и негативни коментари…
Даниел денес е расположен да одговори на секое ваше прашање.
Погледнете што напиша тој на својата Фејсбук страна:

Па што чекате? Почнете да го прашувате се што ве интересира! Македонскиот натпреварувач на Х Фактор Даниел Кајмакоски, денес најде малку слободно време па реши да им се заблагодари а сите негови фанови кои му

loading...
Loading...