Фото: Пратеничко селфи

И пратениците ги фати „селфи манијата“. Погледнете ја фотографијата.На ова селфи се наоѓаат дел од новиот пратенички состав.На ова селфи се наоѓаат дел од новиот пратенички состав.

Пронајдете не на следниве мрежи: