Фото: Пред и потоа – Која Емина повеќе ви се допаѓа?!

Loading...

Пејачката Емина Јаховиќ нема од што да се срами!Многу од пејачките кои ги прикачуваат своите фотографии на социјалните мрежи на кои се наводно без шминка, всушност поставуваат фотографии кои веќе поминале низ Фотошоп или пак, пред тоа сепак нешто разубавувале на своето лице.
За разлика од многу други, поп пејачката Емина јаховиќ е горда на својот изглед пред и по шминкањето и за неа не претставува проблем да го прикаже пред јавноста нејзинот природен изглед.

Која Емина ви се допаѓа повеќе?Многу од пејачките кои ги прикачуваат своите фотографии на социјалните мрежи на кои се наводно без шминка, всушност поставуваат фотографии кои веќе

loading...
Loading...