ФОТО предизвик: Погледнете подобро, погледнете најдобро!

Loading...

На прв поглед, се работи за секојдневни фотографии, но на втор, или трет поглед…Колку кул сенка остава пивското шише на блузата на човекот, се прашувам дали може да има и нешто друго кул…?

Колку ли време му требало да ја порасне брадата, а дали фармерките секогаш ги носи наопаку…?

Девојката пронашла одличен агол за да изгледа перфектно… не, можеби не изгледа толку перфектно…?

 
Огледалото не се совпаѓа со правилата на физиката, девојчето е дух, или…?

Ова не е тоа што мислите дека е, тука ова е тоа што мислите дека е, уствари не е тоа, или тоа е…?

 
Човекот само има главоболка, но има и прстен, на четвртиот прст, уствари…

Ова е сосема обична слика, освен ако не сте припадник на машкиот пол, па биолошки е невозможно да го приметите тоа што треба да го приметите
Колку кул сенка остава пивското шише на блузата на човекот, се прашувам дали може да има и нешто друго кул…?

loading...
Loading...