Фото: Прекрасната Катарина Ивановска се покажа во најдобро светло на Скопскиот маратон

Loading...

Една од најубавите и најуспешни македонски манекенки, Катарина Ивановска учествуваше на денешниот скопски маратон.&nbs

loading...
Loading...