Фото: Прекрасната Македонка која ја освојува Европа!

Емилија Рич е прекрасната Македонка која полека но сигурно ја освојува Европа.
Таа живее и работи во Шведска но никогаш не забоорава на сво

Пронајдете не на следниве мрежи: