Фото: Прекрасната Романка Антониа и се заблагодари на Македонија!

Loading...

Прекрасната Романка Антониа на својот официјален Фејсбук профил објави фотографија за сите Македонци.Оваа прекрасна романска пејачка ги потсети своите фанови на гостувањето во Охрид и одржаниот концерт, па со фотографија таа и се заблагодари.
На објавената фотографија од својот настап во Охрид, таа напиша:
„Прекрасен концерт во Македонија! Ви благодарам, ве сакам“!
Антониа поради прекрасното искуство во Македонија, вети дека повторно ќе настапува, можеби од следната година.
Оваа прекрасна романска пејачка ги потсети своите фанови на гостувањето во Охрид и одржаниот концерт, па со фотографија таа и се заблагодари.

loading...
Loading...