ФОТО: Преку ОВИЕ МОЌНИ ЦРТЕЖИ ја покажа солидарноста за убиените новинари!

Loading...

Целиот свет е згрозен од терористичкиот акт во кој загинаа 12 лица, кога тројца терористи со клашникови упаднаа во редакцијата на Шарлие Едбо.

loading...
Loading...