Фото: Премиерот и семејството на прошетка на Водно!

Премиерот Никола Груевски го искористи неделното претпладне заедно со сопругата Боркица и ќерките Анастасија и Софија за прошетка на Водно. Премиерот и сопругата заедно со двете девојчиња за момент избегаа од магливите скопски улици за да уживаат на прекрасното сонце на Горно Водно кај Милениумскиот крст пишува Република.Премиерот и сопругата заедно со двете девојчиња за момент избегаа од магливите скопски улици за да уживаат на прекрасното сонце на Горно Водно кај

Пронајдете не на следниве мрежи: