Фото: Прочитајте ја СМС-пораката која Антиќ му ја испрати на Гечевски

Loading...

Перо Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски не се откажуваат!
 Перо Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски не се откажуваат!
Откако испратија заедничка молба за Тодор Гечевски да се врати во репрезентацијата на Македонија, кошаркарот на Атланта на својот Фесјбук профил ја објави и содржината на СМС-поракака која му ја испратил на Тоше.
Воедно, Антиќ во коментар апелира до цела Македонија да се активира и да го натера Гечевски да ја промени својата одлука…
Дознајте повеќе на ТЗМ.МКПеро Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски не се откажуваат!
Откако испратиј

loading...
Loading...