Фото: Прочитајте му од лице дали ве изневерува со оваа кинеска метода

Loading...

Дали е можно да дознаете дали вашиот сакан ве изневерува гледајќи само во него? Неодамнешно истражување покажа дека жените можат да го почувствуваат сексуалното неверсто со еден поглед од три секунди на фотографија на мажот со кои се во врска, вели познатиот сексолог, Трејси Кокс.
Користејќи древна кинеска метода на читање на лицето и сигналите од говорот на телото, истражувачите направиле портрет на неверниот маж.Еве како тој изгледа…

Висок е
Ниските мажи имаат ниско ниво на тестостерот. Пенисот не владее со нивниот живот, па така (тажно, но вистинито), тие се верни.
Има поголем простор меѓу очите
Постои колерација меѓу неверството и просторот меѓу очите на мажот. Оние кои имаат очи кои се повеќе оддалечени, на нив им е досадно, па ќе посегнат по првото здолниште на кое ќе наидат.
Прочитајте го целиот текст на mkd-news.comНеодамнешно истражување покажа дека жените можат да го почувствуваат сексуалното неверсто со еден поглед од три секунд

loading...
Loading...