Фото: Прочитајте што 18-годишниот убиец напиша на Фејсбук!

Loading...

Тинејџерот Аднан Садиковиќ(18) официјално е обвинет за убиство на поштарот Нусрет Мехиновиќ(58). Имено, како што се наведува во обвинувањето, убиството е извршено на брутален и суров начин. Проблематичното момче, наводно на овој начин му се одмаздил на службеникот кој пред пет години сексуално го злоставувал.
Имено, на социјалните мрежи има многу интересен разговор на таа тема, пред момчето да биде уапсено. Како што е познато ask.fm е сервис  на кој пријателите може да поставуваат анонимни прашања, а на момчето пред да биде обвинето- некој го прашал „Кој го уби поштарот?“
-Од каде јас да знам, одговорило момчето.
Ден подоцна на Фејсбук тој објавил фотографија која отсликува насилство.
Притоа, судскиот процес сеуште трае.Проблематичното момче, наводно на овој начин му се одмаздил на службеникот кој пред пет години сексуално го злоставувал.
Имено, на социјалн

loading...
Loading...