Фото: Професорите за време на испит

Кога ќе дојде време за испити, студентите се под голем стрес. Малку време.. многу за учење… Често кафињата се најголем пријател во текот на ноќта  пред испит.
Не се само студентите се оние што се под стрес. Често се случува дури и најфините професори да се однесуваат многу лошо за време на испит. Па веруваме  дека  и нивниот проблем е стресот.
Често знаат да се однесуваат како вистински „полицајци“, кои по секоја цена ќе се обидат да го фатат и оној кој што нема ни во план да препишува. Некој што по неколкудневно учење дошол да полага испит.
Дали ви се случила слична ситуација, како на фотографијата? Вашето мислење го очекуваме во просторот за коментари.
Кога ќе дојде време за испити, студентите се под голем стрес. Малку време.. многу за учење… Често кафињата се најгол

Пронајдете не на следниве мрежи: