Фото: Првата девојка која го положи испитот за старлети!

Loading...

Милица Мими Живановиќ, старлетата од ВИП24, го положи приемниот со десетка. Даде одговор што ни мало дете не би погрешило. На прашањето која е најголемата птица на светот?….таа одговори „Орел“, со своето неверојатно знаење стана ѕвезда, и се исполни желбата. 
Идната старлета од Јагодина, инаку студентка на Универзитетот за трговија и банкарство (трета година), оддел ревизија. Додека се снимала емисијата, која се емитува на телевизијата „Happy“, за кратко време била прегледана од стотина илјади луѓе.

Високата долгонога црнка со длабоко деколте и видно „напумпани“ усни, лежеше на кревет во златно фустанче и зборуваше за тоа колку е важно образованието.(видовме нејзе колку и е)
„Секако дека образованието е битно, но за нормалните луѓе, како да кажам, кои не се ВИП, Јас сум доволно образована за шоу бизнис“, – се изјасни кратко и јасно.
 

Идната старлета од Ј

loading...
Loading...