Фото: Први фотографии на Жељко и Јована Јоксимовиќ со бебето

Loading...

Првите фотографии од Јована и Жељко по породувањто на Јована.Јована Јоксимовиќ денеска ја напушти болницата и заедно со сопругот Жељко и новородениот син Коста заминаа дома.
Среќниот пар трпеливо им позираше на фоторепортерите…

 Јована Јоксимовиќ денеска ја напушти болницата и заедно со сопругот Жељко и новородениот син Коста заминаа дома.
Среќниот пар трпеливо им п

loading...
Loading...