Фото: Првиот роденден на Тоше!

Loading...

Фотографија од првиот роденден на Тоше!Фотографија е дел од приватниот албум на семејството на Тоше Проески.
Имено, слаткото мало детенце е Тоше кога на една годишна возраст во прегратките на мама Доминика опколен со тато Никола и сестра му Дора.
На следниот ЛИНК погледнете го индексот на Тоше!Фотографија е дел од приватниот албум на семејството на Тоше Проески.
Имено, слат

loading...
Loading...