Фото: Првиот таблет на Alcatel!

Loading...

За многумина од нас првиот телефон беше легендарниот Alcatel 310. Сега, француската компанија полека се враќа во игра и планира да започне со производство на таблет уреди…Оваа слика ни доаѓа од кредибилниот извор @evleaks, па голема е веројатноста дека е вистинска. Проблемот е што освен големината на таблетот, немаме некои други информации за него.
Големината на екранот ќе биде 7 инчи, што го става во директна конкуреција со Nexus 7 и Amazon Kindle Fire. Alcatel ќе мора да понуди нешто навистина неверојатно за да ги натера купувачите да размислат за него.
Повеќе на: GSM.mkОваа слика ни доаѓа од кредибилниот извор @evleaks, па голема е веројатноста дека е вистинска. Проблемот е што освен г

loading...
Loading...