Фото: Првите фотографии од Ким, Кање и малата Норт Вест

Loading...

Еве ги првите фотографии на Ким и Кание со нивната ќерка откако Ким се породи во јуни годинава.  Сите тројца изгледаат среќно и здраво, па дури и Кање, кој досега два пати се степа со папараците.Еве ги првите фотографии на Ким и Кание со нивната ќерка откако Ким се породи во јуни годинава.  Сите тројца изгледаат среќно и здраво, па дури и Кање, кој досега два пати се степа со папараците.
Тука секако е и нивната дадилка која ја носи малата Норт во седиште за бебиња за во кола. покриена со бела покривка, за да се заштити од љубопитните лица на папараците.
Ким Кардашијан, за која претходно пишувавме дека се крие од јавноста, се додека не ги изгуби вишокот килограми, го скри своето тело во широка кошула и со уште една блуза која и била заврзана околу половината.
Погледнете ја галеријата на ТЗМ.МКЕве ги првите фотографии на Ким и Кание со нивната ќерка откако Ким се породи во јуни годинава. &nbsp

loading...
Loading...