Фото: Радмила и Тања провоцираат од гардеробата

Loading...

Додека целиот регион зборува за наводниот развод на Тања Савиќ, изгледа ништо од тоа не допира до неа…Додека целиот регион зборува за наводниот развод на Тања Савиќ, изгледа ништо од тоа не допира до неа, па така за време на снимањето на „Гранд“, Тања и нејзината колешка Радмила Манојловиќ добро се забавувале во гардеробата.
Иако помеѓу српските пејачки е општо познато дека владее конкуренција, суета и говор на омраза, сепак во последно време работите како да се сменети.

Тања и Радмила направиле неклку  провокативни фотографии од гардеробата.

Додека целиот регион зборува за наводниот развод на Тања Савиќ, изгледа ништо од тоа не допира до неа, па така за време на снимањето на „Гран

loading...
Loading...