Фото: Разликата помеѓу машкиот и женскиот оргазам!

Најголемата разлика помеѓу машкиот и женскиот огразам!Оргазамот на жените и мажите е различен.
Секако не само по траењето туку и по нешто друго.
Но ова е најголемата разлика помеѓу машкиот и женскиот оргазам.

 
 

На следниот ЛИНК може да погледнете како мажите може да го доживеат најјакиот оргазам.
На следниот ЛИНК може да прочитате зошто жените доживуваат оргазам. Оргазамот на жените и мажите е различен.
Секако не само по траењето туку и по нешто друго.
Но ова е најголемата разлика помеѓу машк

Пронајдете не на следниве мрежи: