Фото: Разликата помеѓу САД, Дубаи и Сирија од 1900 до денес

Секоја од овие три држави, САД, Дубаи и Сирија е препознатлива по различни работи.
Доколку треба да бирате која земја да ја посетите сигурно би одбрале помеѓу САД и Дубаи, бидејќи сме свесни што се случува денес во Сирија. Но, дали Сирија била ваква земја во почетокот на 90-тите години. Или дали Дубаи во тој период бил еден од најпознатите бизнис центри, како што е денес.
Дали можеби САД ги имала препознатливите градби во Њујорк, Лос Анџелес или Вашингтон?
Фотографијата ќе ви даде јасна слика, како се развивале овие три држави од 1900-та година до денес и која е разликата помеѓу нив.

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Секоја од овие три држави, САД, Дубаи и Сирија е препознатлива по различни работи.

Пронајдете не на следниве мрежи: