Фото: Разликите помеѓу Европа и Азија!

Loading...

Интересни илустрации…Јан Луи живеела најпрво во Кина па се преселила во Германија!
Преку овие илустрации таа се обидува да ги прикаже разликите помеѓу источните и западните традиции:
Претпочитан пијалок

 
 
Слобода на изразување

 
Однесување во ред за чекање

 
Нивото на бучава во кафулиња и ресторани

 

Однесувањето за време на патувања

Однесување на забава

 
Однос кон шефот

 
Сопственото его

 

Популарност на транспортните средства

 
Популарни јадења

 
Пристап кон решавање на проблемите

 
Односи со старите

 

Позицијата на детето во семејството

 
Социјалната комуникација

 
Три оброци на ден

 
Точност
Јан Луи живеела најпрво во Кина па се преселила во Германија!
Преку овие илустрации таа се обидува да ги прикаже разликите помеѓу источните

loading...
Loading...