Фото: Ребека ги покажа близначињата!

Loading...

Ребека оваа есен стана мајка по втор пат, и тоа на близначиња.Доротеј е блечен во кафеаво костумче кое наликува на мече, а другиот фраер со сина јакна е Макариј.
Пејачката Ребека, која е многу активна на полето на заштитата и обезбедувањето права на лицата со посебни потреби, преку своето здружение Дајте ни крилја, последните месеци е ангажирана со најубавата улога на светот, растење бебиња. Таа оваа есен стана мајка по втор пат, и тоа на близначиња.

Покрај малиот Маркијан, 7 години, на свет дојдоа и Макариј и Доротеј, кои неодоливо потсетуваат на нивниот постар брат. Убавото време кое деновиве го имаме и пријатните температури ги измамија Ребека, Хелена и баба Роза на прошетка со близначињата.Доротеј е блечен во кафеаво костумче кое наликува на мече, а другиот фраер со сина јакна е Макариј.

loading...
Loading...