Фото: Решил се, а сепак добил единица-неговите одговори ќе ве насмеат до солзи

Иако со одговорите бил максимално духовит, на професорката тоа воопшто не и се допаднало. Па затоа и добил слаба оценка.
За одговорот дека неговиот најголем успех е започнувањето на овој тест, или пак одговорот дека најздодевното нешто е претходното прашање….добил единица. Професорката воопшто немала разбирање за неговите одговори. Па, ние мислиме дека тука нема ништо лошо, баш напротив одговорите се мнооогу „искрени“.
Според нас заслужува барем двојка, но очигледно професорката не се согласува со нас. Па погледнете сами и одлучете. Ако ништо друго барем ќе се насмеете.

 Иако со одговорите бил максимално духовит, на професорката тоа воопшто не и се допаднало. Па затоа и добил слаба оценк

Пронајдете не на следниве мрежи: