Фото: Ријана и Зоки Фаци се најдобри другари?!

На својот профил на Фејсбук, Зоки Фаци се пофали со една вест која очигледно го направила среќен дента. 
Тој на својот статус се пофали дека Ријана му ставила лајкови на Истаграм и поради заинтересираност му пишала лична порака. 
Останува да видиме дали Ријана и Зоки Фаци ќе станат најдобри другари. 

Фото: Семе сериџискоНа својот профил на Фејсбук, Зоки Фаци се пофали со една вест која очигледно го направила среќен дента. 

Пронајдете не на следниве мрежи: