Фото: Родени да бидат проститутки – Трагичната судбина на илјадници девојки родени во бордели

Loading...

Илјадници девојчиња, помали од десет години се принуди секој ден да го продаваат своето тело за помалку од два долари.
Британскиот фотограф

loading...
Loading...