ФОТО: Рок двојки кај кои се уште гори љубовниот пламен!

Loading...

Во прилог ви даваме љубовни парови од областа на рок музиката, кај кои љубовта се уште е страствена и силна како и во првите денови кога се запозна

loading...
Loading...