Фото: Розга во екстра кратко мини, дојде по својот Оскар!

Loading...

Еве како познатата пејачка Јелена Розга дојде по својот Оскар!Во екстра краток сребрен фустан и високи потопетици, таа блескаше како и обично на сцената…Во екстра краток сребрен фустан и високи потопетици, таа блескаше како и обично на сцената…

loading...
Loading...