ФОТО: Руни и Роналдо до ден денес се почитуваат

Loading...

Ова е стара слика до времето кога Руни и Роналдо играа заедно во Манчестер Јунајтед, но тие до ден денес се почитуваатее зошто толку валкани мисли имате?ее зошто толку валкани мисли имате?

loading...
Loading...