Фото: Русокоси vs. бринети – Еве како се менуваше имиџот на славните!

На сите добро ни е познато дека русокосите девојки повеќе се забавуваат, но некои од познатите ѕвезди оделе од крајнос

Пронајдете не на следниве мрежи: