Фото: Сакал само да ја фотографира жената, а го фатил ова…

Loading...

Неверојатно.Сакал само да ја слика својата жена покрај големите бранови…
А го сликал ова.Сакал само да ја слика својата жена покрај големите бранови…
А го сликал ова.

loading...
Loading...