Фото: Сакаш ли сокчиња? Трето продолжение од сликата што стана апсолутен хит во Македонија!

Loading...

Фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија и понатаму руши рекорди на гледаност и секојдневно ги смее луѓето. 
Како започна оваа зафрканција со оваа фотографија погледнете на следниот линк. 
Веднаш потоа беше објавено и второто продолжение на фотографијата кое може да го погледнете тука. 
Овој пат, имаме фотографија која се прошири на социјалната мрежа Фејсбук, а е инспирирана од наша емисија, на наша телевизиска програма која е водена од наш познат водител и музичар. 
Еве за што станува збор.
 Фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија и понатаму руши рекорди на гледаност и секојдневно ги смее луѓето

loading...
Loading...