ФОТО: Сакате да изгледате како Бетмен? – Правете ги овие вежби!

Доколку му се восхитувате на добро обликуваното тело на Бетмен, тогаш ова се вежбите кои би требало да ги правите!Ви претставуваме сет од девет вежби кои се наменети да изгледате како заштитникот на Готам. Што чекате?
Овие вежби се наменети за целото тело…
Ви претставуваме сет од девет вежби кои се наменети да изгледате како заштитникот на Готам. Што чекате?
Овие вежби се наменети за целото те

Пронајдете не на следниве мрежи: