Фото: „Samsung“, „LG“ и „HTC“ го тролаат „Apple“ поради свиткувањето!

Loading...

Знаевте дека ќе се случи, порано или подоцна.
Самсунг, веројатно најголемиот конкурент на „Apple“ на пазарот на смартфони, му н

loading...
Loading...