Фото: Сандра Африка ги „истресе“ бујните гради на Твитер

Loading...

Сандра Африка во провокативно издание!Провокативната пејачка Сандра Африка го “запали“ Твитер со својот стајлинг. Сандра за еден од своите настапи се одлучила за провидно трико, под кое не облекла ниту градник.
На сето тоа пејачката додала и пердуви, но малкумина го забележале нејзиниот стајлинг, бидејќи повеќето се сконцентрирале на нејзините долги и убави нозе, цврстите бутини и бујните гради.
Погледнете ја Фотографијата:

“Ме мразат оние што ми завидуваат“ – напишала Сандра под фотографијата на Твитер.Провокативната пејачка Сандра Африка го “запали“ Твитер со својот стајлинг. Сандра за еден од своите настапи се одлучила за провидно тр

loading...
Loading...