Фото: Саша Ковачевиќ направи хаос на Инстаграм!

Loading...

Саша Ковачевиќ направи Инстаграм профил.Притоа, Саша веднаш  направи хаос!
Тој објави фотографија на која во кујна подготвува вечера.
Облечен само по маичка без ракави, тој ги остави без зборови своите обожавателки.Притоа, девојките останаа воодушевени и од самото тоа што тој знае да готви.
Погледнете ја фотографијата и уживајте!Притоа, Саша веднаш  направи хаос!
Тој објави фотографија на која во кујна подготвува вечера.
Облечен само по маичка без ракав

loading...
Loading...