ФОТО: Саша Поповиќ фатен во страсна поза со познатата српска пејачка!

Милица Павловиќ и Саша Поповиќ изненадија со својата постапка, која баш никој не ја очекуваше.Имено, пејачката гостуваше во емисија која ја води директорот на Гранд, а нивната реакција за време на средбата ги шокираше сите.
Саша се поздрави и ја бакнуваше Милица, а вештиот фотограф овој момент го забележи за незгоден начин, па на фотографијата испадна како Саша и Милица да се бакнуваат во уста.
Тоа го забележале и луѓето на социјалните мрежи кои не ја погледнале внимателно фотографијата туку веднаш почнале да ги напаѓаат.
Имено, пејачката гостуваше во емисија која ја води директорот на Гранд, а нивната реакција за време на средбата ги шокираше сите.
Саша се п

Пронајдете не на следниве мрежи: