Фото: Се фотошопира себеси покрај познатите холивудски ѕвезди… Какво ли е чувството да си фотографиран со најславните?

Loading...

Патрик Торендал, подобро познат како Peeje T. има уникатен пристап како да им се доближи на ѕвездите кои тој најмногу ги сака.
Наместо да с

loading...
Loading...