Фото: Се мажи злобната Каролин од „Бурни времиња“

Loading...

Турската актерка Вилам Елес, на македонската публика позната како злобната Каролин од турската хит серија „Бурни времиња“, наскоро ќе се мажи.Нејзиниот избраник Керем Гогуш, со кој  е во врска две години, е првиот човек на успешната фирма Гогуш Холдинг.
Керем ја побарал убавата Вилма за жена и таа пресреќна рекла „ДА“, пишуваат турските медиуми.

Венчавката е најавена за последната недела во август, а двојката планира да направи веселба и во Турција и во Германија.Нејзиниот избраник Керем Гогуш, со кој  е во врска две години, е првиот човек на успешната фирма Гогуш Холдинг.
Керем ја побарал убава

loading...
Loading...