Фото: Се обложуваме дека нејзината мајка е горда на неа!

Loading...

Денес, сите млади уживаат во алкохолот, секоја чест на исклучоците. Не постои излегување кое ќе помине без барем една испиена „чаша“ жесток пијалок. 
Сето, тоа е во ред кога е умерено, Но, постојат и такви млади кои знаат за доста,  во буквална смисла на зборот. Едноставно, пијат толку многу што се доведуваат во ситуација да не знаат ништо за себе.
Веруваме дека таков случајот и со оваа девојка. Таа навистина изгледа многу лошо.
Се прашуваме кои се причините за таквото однесување? Дали можеби тоа е желбата да се биде забележан и недостатокот на внимание ?
Денес, сите млади уживаат во алкохолот, секоја чест на исклучоците. Не постои излегување кое ќе помине без барем една

loading...
Loading...