Фото: Се одржа 16-иот „ФИС Сноуборд Куп – Попова Шапка 2014”

Loading...

Овој викенд (01 – 02.03.2014) на Попова Шапка се одржа „ФИС Сноуборд Купот 2014 ˮ, во организација на Сноуборд Клубот Полар, Скијачката

loading...
Loading...