Фото: Се омажи Љубица Јаневска. една од најубавите ТВ презентерки во Македонија

Љубица Јаневска  eдна од најубавите ТВ презентерки во Македонија, вчераго кажа судбоносното „ДА“.

Пронајдете не на следниве мрежи: