Фото: Се отвори „Пивофест 2016“ – публиката се забавуваше до 3 часот наутро

Loading...

Неколку илјадна публика се собра синоќа пред главната бина на отворањето на 14. по ред „Пивофест“. Не пречеше ни тоа што дене

loading...